fbpx

GABINETS

Com a gabinet, sabem que ateneu cada dia molts nens i nenes amb necessitats molt diferents. Per fer-ho, una detecció ràpida i a través de proves fiables és essencial. Des d’Òrbita, us oferim aquestes eines i molt més!

Amb la Plataforma Òrbita aconseguireu optimitzar temps i recursos (personals i econòmics), poden atendre un nombre major de casos i dedicar més temps a la intervenció psicopedagògica. A més a més, podent valorar amb una sola prova les dimensions cognitives i d’adaptació emocional, obtindreu una visió completa de l’alumne i les seves necessitats.

Què us oferim al ser un Gabinet Òrbita?

  • Accés a la Plataforma Òrbita, on trobareu totes les eines que necessiteu per detectar i intervenir en les necessitats específiques dels nens i les nenes del vostre centre.
  • Assessorament psicopedagògic per interpretar les necessitats detectades i enfocar conjuntament la intervenció més adequada a través de dues visites l’any. 
  • Accés a tots els nostres actes i programes de formació continuada.

La Plataforma Àtom integra en una sola prova dimensions cognitives, emocionals i adaptatives. Així, obtindreu una visió completa de l’alumne/a i de les seves necessitats.

La durada del test és de menys de 60 minuts i us proporciona un informe complet de resultats, interpretació d’aquests i d’orientacions psicopedagògiques de forma immediata. D’aquesta manera, aconseguireu optimitzar temps i recursos (personals i econòmics), podent atendre més casos i dedicar més temps a la intervenció psicopedagògica.

Model d’informe per gabinets

El vostre criteri professional s’integra  amb els resultats de les proves psicomètriques per contemplar totes les variables necessàries per a un bon acompanyament. La fotografia extensa i rigorosa del perfil de l’alumne que s’obté es podrà revalorar periòdicament (re-test) per comprovar la seva evolució i els resultats de la intervenció terapèutica o la reeducació.

Què puc fer per ser una Gabinet Òrbita?

Des d’Òrbita, entendre com funciona cada gabinet i com podem ajudar cadascú a treure el màxim profit dels nostres recursos és la peça clau.

Per això, tant si ja has decidit convertir-te en Gabinet Òrbita com si vols tenir més informació sobre nosaltres, escriu-nos i us vindrem a conèixer per explicar-vos tots els detalls!

Òrbita