fbpx

ESCOLES

Com a escola, sabem que cada dia acompanyeu els nens i nenes a ser la millor versió d’ells mateixos. Des d’Òrbita, ens posem al vostre costat per ajudar-vos a fer-ho!

Amb la Plataforma Òrbita aconseguireu optimitzar temps i recursos (personals i econòmics), donant més valor a la tasca docent i podent dedicar als alumnes més temps de qualitat. Perquè, com vosaltres, creiem en el valor de la innovació educativa i la individualització de l’aprenentatge.

Què us oferim al ser una Escola Òrbita?

  • Accés anual a la Plataforma Òrbita, on trobareu totes les eines que necessiteu per detectar i intervenir en les necessitats específiques dels nens i les nenes de la vostra escola. Vegeu-ne un model d’informe.
  • Assessorament psicopedagògic per interpretar les necessitats detectades i enfocar conjuntament la intervenció més adequada a través de dues visites l’any.
  • Accés a tots els nostres actes i programes de formació continuada.

Podreu identificar i cobrir les necessitats específiques d’aprenentatge dels i les vostres alumnes d’una forma innovadora, objectiva i eficaç.

A més, l’automatització de les eines i el seguiment conjunt de casos us permetrà optimitzar temps i recursos personals i econòmics de l’escola.

Finalment, l’aplicació sistemàtica i generalitzada de les nostres eines us permetrà detectar de forma precoç necessitats d’aprenentatge i prevenir casos de dificultats d’aprenentatge, trastorns emocionals  i dinàmiques o conductes socials no desitjades, permetent un desenvolupament equilibrat dels i les alumnes.

Què puc fer per ser una Escola Òrbita?

Des d’Òrbita, entendre com funciona cada escola i com podem ajudar cadascú a treure el màxim profit dels nostres recursos és la peça clau.

Per això, tant si ja has decidit convertir-te en Escola Òrbita com si vols tenir més informació sobre nosaltres, escriu-nos i us vindrem a conèixer per explicar-vos tots els detalls!

Òrbita