fbpx
projecte-orbita-un-mon

Municipis Òrbita: Projecte de col·laboració amb Ajuntaments de Catalunya

En què consisteix?

L’objectiu és proporcionar informació sobre l’estat de l’aprenentatge d’infants i adolescents del municipi als a centres educatius, a l’equip de govern i, si es desitja, també a famílies. 

Per fer-ho, avaluarem el rendiment acadèmic, les habilitats cognitives i l’adaptació emocional i social de l’alumnat de fins a 6 escoles i/o instituts públics, concertats o privats que hi participin. 

Com es durà a terme?

L’avaluació es farà amb les proves digitals de la Plataforma Àtom, de manera que es poden administrar al centre educatiu o a casa. A partir dels resultats de les proves es crea un perfil cognitiu, emocional i adaptatiu de cada alumne, posant èmfasi en detectar necessitats educatives i personals. Finalment, s’elabora de forma automàtica un informe personalitzat sobre cada alumne i cada grup classe.

Què us aportarà com a Ajuntament?

Integrant els resultats dels diversos centres educatius del municipi que participin al projecte, facilitarem un informe global sobre l’estat del vostre sistema educatiu amb dades objectives que us permetran prendre decisions amb el màxim coneixement possible de la realitat escolar.

Òrbita